Το γραφείο μας αναλαμβάνει την εκπροσώπηση των συγγενών των θυμάτων και των  ανθρώπων που υπέστησαν σωματικές βλάβες από την καταστροφική πυρκαγιά που έλαβε χώρα στο Μάτι Αττικής τον περασμένο Ιούλιο. 

Συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε καταρχήν την ποινική εκπροσώπηση των συγγενών των θυμάτων και κατ' επέκταση την εκπροσώπηση αυτών ενώπιον των διοικητικών δικαστηρίων με την άσκηση αγωγής αποζημίωσης κατά του Ελληνικού Δημοσίου.

Η οικονομική συμμετοχή των πληγέντων και των συγγενών των θυμάτων στα έξοδα των ποινικών και διοικητικών διαδικασιών θα είναι μηδενική, ενώ η αμοιβή του γραφείου μας θα είναι ποσοστιαία επί του ποσού της αποζημίωσης που θα καταβληθεί σε περίπτωση ευδοκίμησης των αγωγών.

Προφανώς η διαδικασία αυτή, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αναπληρώσει την απώλεια στην ζωή των ανθρώπων που έχασαν τα συγγενικά τους πρόσωπα, ωστόσο η απονομή δικαιοσύνης αποτελεί την ελάχιστη ηθική υποχρέωση για την δικαίωση των πληγέντων. 

Θα κάνουμε τα πάντα για να αποδοθεί δικαιοσύνη και να εισπραχθούν οι μέγιστες δυνατές αποζημιώσεις για τις οικογένειες των θυμάτων.

Θα αναδείξουμε ότι δεν πρόκειται απλώς για κάποιους θανάτους με υπαιτιότητα του κρατικού μηχανισμού, αλλά για τον πιο μαρτυρικό θάνατο που μπορεί να έχει κάποιος, εξαιτίας της αγωνίας που βιώνει στην προσπάθεια να επιβιώσει, και εν τέλει «καταλήγει» λόγω της ανεπάρκειας του κρατικού μηχανισμού να κάνει το αυτονόητο.


comments powered by Disqus