Η Εταιρία

Η Ι. και Μ. Μαρκουλάκος και Συνεργάτες είναι μια δικηγορική εταιρία επίλεκτων νομικών υπηρεσιών (boutique law firm) με έδρα την Αθήνα που λειτουργεί σε συμβουλευτικό και δικαστηριακό επίπεδο από το 1974.

Η δυναμική της εταιρίας μας εντοπίζεται στην ικανότητά μας να παρέχουμε ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση στους πελάτες μας, ικανοποιώντας τις ανάγκες αυτών όχι μόνο σε προδικαστικό στάδιο συμβουλευτικών υπηρεσιών αλλά και σε επίπεδο δικαστηριακό με την εκπροσώπησή τους ενώπιον των δικαστηρίων όλων των βαθμίδων.

Η εμπειρία που έχουμε αποκτήσει ιδίως μέσα από τον χειρισμό μεγάλων και σύνθετων αντιδικιών μας επιτρέπει να βλέπουμε τα ανακύπτοντα ζητήματα στο σύνολό τους, όχι μόνο από νομική αλλά και επιχειρηματική σκοπιά, και να παρέχουμε συμβουλές στρατηγικής υψηλής ποιότητας αλλά και υψηλού επιπέδου δικαστική εκπροσώπηση όταν αυτό καταστεί αναγκαίο.

Κοινές μας αξίες ο σεβασμός, η ειλικρίνεια και η διακριτικότητα απέναντι στους πελάτες μας αλλά και –κυρίως- η επιμονή μας στην ομαδική δουλειά, η οποία εμπνέεται από την αφοσίωσή μας και τη δέσμευσή μας για επιτυχία.


Λίγα λόγια για μας

Έχουμε αναλάβει χιλιάδες ασφαλισμένους εναντίον του Ελληνικού Δημοσίου υπολογίζοντας την κεφαλαιακή επάρκεια ασφαλιστικών επιχειρήσεων σε βάθος δεκαετίας και αναλύοντας τις παράνομες πράξεις και παραλείψεις των εποπτικών ...

Διαβάστε Περισσότερα 

Ιστορικό

Ιστορικό Δικηγορικής Εταιρίας Ι & Μ Μαρκουλάκος

Διαβάστε Περισσότερα 

Υποβολή Βιογραφικού για Συνεργασία

Υποβολή Βιογραφικού για Συνεργασία

Διαβάστε Περισσότερα